DFC ledenvergadering maandag 20 juni a.s. 20.30 uur

8 juni 2016 1843x bekeken, 1 reactie »
DFC ledenvergadering maandag 20 juni a.s. 20.30 uur

DFC leden hebben recht op informatie omtrent het reilen en zeilen van hun vereniging. Het nieuwe seizoen 2016-2017 komt er al weer snel aan, het is belangrijk dat allen komen op de DFC ledenvergadering van maandag 20 juni a.s. om 20.30 uur!

Een ledenvergadering is van groot belang voor ieder DFC lid! Er worden beslissingen genomen die voor de gehele vereniging gelden, niemand uitgezonderd. Hoe ziet het bestuur er uit volgend seizoen, komen er nieuwe spelers, wie gaat er weg? Hoe gaat het financieel, wordt het clubgebouw verder onder handen genomen, krijgen we een nieuwe shirtsponsor ? enz enz.  Een grote opkomst laat zien dat je meeleeft, en belangstelling toont voor de toekomst van je club!

Na een jaar in functie zal voorzitter Arie Heijstek zijn halfjaarlijkse toespraak houden, en vragen beantwoorden van de aanwezigen.

DFC leeft en wordt op 16 augustus a.s. 133 jaar  !

1 reactie

  1. Maurice 20 juni 2016 om 19:02 -

    Nou, graag tot zo dan :–)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com