DFC E1 wint finale knvb beker tegen vv Streefkerk E1 ( 5-1 )

6 juni 2016 2426x bekeken, 1 reactie »
DFC E1 wint finale knvb beker tegen vv Streefkerk E1 ( 5-1 )

DFC e1 heeft zaterdag 4 juni j.l., op het terrein van vv Peursum te Giessenburg,  de bekerfinale tegen vv Streefkerk e1 met 5-1 gewonnen. DFC ging voortvarend van start. Reeds na enkele minuten scoorde Cehm Nuijten met een kopbal de 1-0. Slechts kort duurde de voorsprong, kort na het doelpunt van DFC scoorde Streefkerk de gelijkmaker 1-1. Toch houdt DFC in het eerste deel van de wedstrijd een overwicht, uit een hoekschop van Noah Reijers schiet Ouassim Aouam met een soort karatetrap de 2-1 binnen. Streefkerk blijft in de verdrukking. Halverwege de eerste helft verdedigt Zouhair Boussakouk goed uit, geeft een diepe bal op Stefan de Visser die alleen voor de keeper beheerst inschiet 3-1 ! Met deze stand wordt de rust bereikt. In de tweede helft blijft Streefkerk toch aandringen, maar onze defensie laat niet veel kansen toe. Vooral doelman Silvester Post toont aan al weken in bloedvorm te verkeren. Na een kwartier scoort Stefan de Visser zijn tweede doelpunt na een mooie voorzet van Ouassim Aouam vanaf de rechterkant, 4-1 ! Het verzet van Streefkerk is nu gebroken, Stefan de Visser maakt zelfs nog zijn derde doelpunt (hattrick) en bepaalt daarmee de eindstand op 5-1.

DFC E1 is winnaar van de Jeugdbeker Sector 2 E pupillen KNVB district Zuid 1 seizoen 2015-2016. De beker werd uitgereikt door een official van de KNVB en alle spelers ontvingen een gouden medaille!

Op de elftalfoto: Silvester Post (doelman), Alexandre Pol, Noah Reijers, Zouhair Boussakouk, Stefan de Visser, Ouassim Aouam, Roan Rijnders, Mees v.d. Waal, Cehm Nuijten, Op de achtergrond teambegeleiding: Fred Eland, Lucas Rijnders en Marcel Reijers    –      foto aanklikken voor grote afbeelding-

Lucas Rijnders

DFC E1 bekerwinnaar

DFC E1 bekerwinnaar

1 reactie

  1. Jacco (vader van Mees) 10 juni 2016 om 11:18 -

    Ja, het was een geweldige wedstrijd.
    E1 is een waardige bekerkampioen.
    Goed gedaan mannen, dit is de kroon op het werk van jaren trainen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com