DFC C1 wint jeugdtoernooi Wilhelmina

7 juni 2016 1460x bekeken, 2 reacties »

DFC C1 heeft zaterdag 4 juni met overmacht het jeugdtoernooi bij RKVV Wilhelmina in Den Bosch gewonnen. In de finale won het team met 2-0 van Desto C1. Spits Tigo werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

In de poulefase moest DFC C1 tegen maar liefst zeven tegenstanders aantreden. Omdat de wedstrijden  steeds maar een kwartier duurden was het belangrijk op voorsprong te komen. Dat lukte elke keer en de eerste drie wedstrijden tegen Kampong C4, Rhelico C1 en Brandevoort C3 werden met 1 of 2 doelpunten verschil gewonnen. Na een 5-0 overwinning op Wilhelmina C5 ging het spel beter lopen en na de middagpauze – waarin Fabian als 3e eindigde bij de penaltybokaal – stoomde DFC door. Het won alle partijen op een 0-0 gelijkspel tegen Desto C1 na en eindigde als eerste in de poule.

In de finale wachtte opnieuw het taaie Desto C1, dat als tweede was geëindigd. Na een afgekeurd doelpunt van Fabian, wist Ruwendrick tegen het einde het gat in de verdediging te vinden en passeerde de keeper: 1-0. Daarna was het verzet gebroken en kopte Tigo de 2-0 binnen.

Behalve een grote beker, won DFC een stapel pizza’s. Bovendien werd topscoorder Tigo uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

 

 

 

 

2 reacties

  1. arie heijstek 7 juni 2016 om 11:36 -

    geen foto’s ?

  2. Oerlemans 7 juni 2016 om 11:45 -

    die komen later erbij. Levert Steven aan

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com