D1 speelt afscheidstoernooi

6 juni 2016 1235x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D1 speelt afscheidstoernooi
D1 speelt afscheidstoernooi

Afgelopen zaterdag heeft het D1 elftal, voor de laatste keer in de huidige samenstelling, een toernooi gespeeld bij FC Binnenmaas. Een poule van 5, de andere teams waren Binnenmaas D2, CKC D2, HVC`10 D1 en VVOR D2. Het is een geslaagd toernooi geworden, met een verdiende 2e plaats. Geen wedstrijd verloren, slechts 1 tegendoelpunt gehad in de wedstrijd tegen HVC`10 en 2 wedstrijden gewonnen. Alle spelers waren in de topvorm, hebben goed gespeeld waarbij het vermelden waard is dat Max een prachtig doelpunt maakte met een afstandsschot. Aan het einde van de wedstrijden waren er mooie woorden van de trainer en een traktatie van Noah. De trainers werden verdiend in het zonnetje gezet en zullen binnenkort met hun gekregen cadeaubonnen het terras van La Venezia onveilig maken!

De trainers en spelers wilden eigenlijk maar 1 ding; het seizoen op een volwaardige manier afsluiten. Want wat een mooi seizoen heeft het D1 elftal gehad! Met hoogte en dieptepunten maar met een prachtige eindstand, namelijk een gedeelde 2e plaats in de competitie (vind ik nog steeds leuker klinken dan een 3e plek :-)). En verdiend want er is hard gewerkt. Het was wennen in het begin. Een gemixt elftal met spelers uit de toenmalige D2 elftal en de ervaren spelers uit de D1. Sommige spelers waren nog wat onzeker in het begin maar werden gedurende de competitie steeds sterker. Anderen hebben weer geleerd om de focus te houden op de wedstrijd. Het was in het begin even bekijken wie op welke positie het best tot zijn recht kwam maar als  team was de groei zichtbaar. Tijdens de trainingen was er ook tijd voor een dolletje en de trainingen afgelopen winter in de hal waren een leuke afwisseling! Maar aan al het mooie komt een einde dus ook aan dit seizoen. Een aantal spelers gaan naar de C, een aantal blijven in de D en Noah maakt de overstap naar Oranje Wit. We wensen iedereen veel succes en plezier in het volgend seizoen. Noah; veel speelplezier bij Oranje Wit. Ouders; bedankt voor alle support en trainers; heel veel dank voor jullie inzet, geduld, tijd en alles wat de spelers van jullie geleerd hebben! Geniet allemaal van de zomervakantie! 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com