Zaterdag 7 mei 17.30 uur a.s. Huldiging kampioenen DFC 5 (Suriprofs), in DFC kantine

6 mei 2016 1150x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag 7 mei 17.30 uur a.s. Huldiging kampioenen DFC 5 (Suriprofs), in DFC kantine

Zaterdag 7 mei speelt DFC 5 tegen Nieuw Lekkerland 6 de laatste wedstrijd van de competitie 2015-2016. Reeds enkele weken geleden werden zij kampioen, en vierden dat reeds bij DFC met een groot door henzelf georganiseerd feest. Het DFC bestuur heeft echter beloofd alle spelers en begeleiders van de “Suriprofs”  na deze laatste wedstrijd nogmaals in het “zonnetje” te zetten. De voorzitter zal hen rond 17.30 uur in de kantine toespreken en bedanken, voor de door hen geleverde prestaties in de afgelopen competitie. Uiteraard is iedereen van harte welkom bij deze speciale gelegenheid.

Ook het eerste elftal van DFC speelt op 7 mei a.s. zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen kampioens-kandidaat Excelsior. Aftrap is iets later als normaal,   15.00 uur !

-foto aanklikken voor grote afbeelding-

DFC 5 selectie

DFC 5 kampioens-selectie

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com