Zaal – en veldvoetbal werken samen in Dordrecht

14 mei 2016 1427x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zaal – en veldvoetbal werken samen in Dordrecht

Vrijdagavond was het tweede gedeelte van de pilot met zaalvoetbal- en veldvoetbalclubs. Naast D-pupillen van DFC, Wieldrecht en Soccer for Live was nu ook Dubbeldam aanwezig om een onderling toernooi te spelen. Wederom werd er in goede sfeer gevoetbald onder begeleiding van hun coaches. Met een compliment aan de scheidsrechter die op een leuke, sportieve manier met de spelers om ging en de wedstrijden floot.

Zaalvoetbal is behoorlijk intensief, het tempo ligt hoog en samenspel is belangrijk. Dat ging DFC, gezien de resultaten, vorige keer wat beter af maar neemt niet weg dat de spelers deze pilot als enorm positief hebben ervaren en dat zij er met plezier aan hebben deelgenomen. Voor de toeschouwers was het beide keren leuk om de spelers in de hal bezig te zien.

Noah, Jordy, Marouan, Youri, Tom, Delani en keeper Max waren vrijdag weer van de partij. Namens de spelers: bedankt dat zij aan deze pilot mee mochten doen! Zij melden zich graag weer als vrijwilliger aan om een volgende keer weer mee te spelen!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com