Verslag C3

3 mei 2016 1016x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verslag C3
DFC wint laatste wedstrijd van het seizoen overtuigend

Op maandagavond 2 mei speelde DFC C3 hun laatste competitie wedstrijd tegen Peursum C2. Door de afwezige Stijn en Onur en de geblesseerde Michael waren we genoodzaakt om spelers van andere teams te lenen. Gelukkig waren Mehmet, Mo, Tim en Fabian bereid te helpen.

De eerste helft was erg leuk om naar te kijken. DFC begon gretig en zette Peursum vanaf de eerste minuut onder druk. Voetballend kwam Peursum daar niet onderuit en leverde vaak de bal in. In balbezit was DFC ook de bovenliggende partij. Goede combinaties, rust in het spel en vaak werden de juiste keuzes gemaakt. DFC groeide in de wedstrijd en de 0-1 liet niet lang op zich wachten. Een schot van Yassine van een meter of 20 die de keeper door zijn handen liet glippen. Na de voorsprong veranderde het spelbeeld niet. DFC werd steeds gevaarlijker en kwam steeds vaker voor het doel van Peursum. Na een schitterende steekbal van Fabian op Pavel volgde de 0-2. Niet veel later volgde de 0-3 en de 0-4 en ging DFC tevreden de kleedkamer in. 

In de tweede helft werd het spel iets rommeliger. De combinaties verliepen minder goed en vaak werd meteen de dieptebal gegeven in plaats van de rust te bewaren. Hierdoor kwam Peursum een aantal keer gevaarlijk eruit. Maar DFC bleef scherp en in een counter volgde de 0-5. Hierdoor begon Peursum het niet echt serieus meer te nemen. Toen ze een corner kregen gingen ze met heel het team (ook de keeper) naar voren. In een counter die hierna volgde voor DFC kwam bijna de 0-6, maar in plaats van te schieten besloot Pavel over te spelen en was het buitenspel. In de laatste paar minuten van de wedstrijd maakte Mo een lange rush en na drie man uit te kappen maakte hij de 0-6. 

Complimenten voor de jongens. Als een team gevochten vanaf de eerste minuut. Ook de complimenten voor de scheidsrechter, die de wedstrijd prima onder controle hield. 

Doelpuntenmakers: Yassine 1x, Pavel 2x, Enis 2x, Mo 1x

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com