Nipte nederlaag DFC tegen kampioens-kandidaat Excelsior (2-3)

8 mei 2016 1126x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nipte nederlaag DFC tegen kampioens-kandidaat Excelsior (2-3)

In tegenstelling tot de uitwedstrijd op 5 december 2015 tegen Excelsior, gaf DFC op zatermiddag heel wat meer tegenstand dan iedereen eigenlijk verwachtte. Door Sabit Kayhan nam de thuisploeg zelfs al vroeg in de wedstrijd een voorsprong (1-0). Tot diep in de eerste helft leek dat ook de ruststand te worden, echter een “zondagschot” van Excelsior bracht toch nog onverwacht de rust op een 1-1 stand. De tweede helft was amper enkele minuten bezig toen Excelsior door slecht verdedigen al op een snelle voorsprong kwam (1-2)  Ondanks deze tegenslag was DFC nog lang niet verslagen en deed vele pogingen het evenwicht weer te herstellen. In een ongelukkig aangeschoten handsbal zag, de overigens goed leidende, scheidsrechter een strafschop die door Excelsior dankbaar benut werd ( 1-3 ) Een doelpunt van Kevin Verheijen (2-3) deed nog even de hoop op een gelijkspel opleven, dat lukte echter niet meer. Eindstand 2-3. Op 14 mei a.s. de laatste wedstrijd van dit seizoen uit tegen Bergambacht!

Pupil van de week was vandaag Nigel van Dongen!

-foto’s aanklikken voor grote afbeelding-

1  nigel van dongen

1  nigel van dongen

2  toss

2 toss

3

3

4  strafschop excelsior 1-3

4 strafschop excelsior 1-3

5

5

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com