Laatste competitie dag van DFC 4

9 mei 2016 1343x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Laatste competitie dag van DFC 4

Afgelopen zaterdag 7 mei stonden de Friends voor het laats dit seizoen in competitie verband op het veld. uit bij Oranje Wit om 15.00 uur stonden we klaar voor de aftrap. Voorafgaand aan de wedstrijd wisten we al dat de uitslag niet meer van belang was. koploper ZBC hadden hun laatste 2 wedstrijden gewonnen. De Friends konden ook niet meer ingehaald worden door de nummer 3 ( toevallig ook de laatste tegensstander) het ging dus om de eer.

De wedstrijd begon wat tam. misschien omdat de druk eraf was, of door het warme weer. In de 12 minuut kwam OW op een 1-0 voorsprong. Lang konden e er niet van genieten, want binnen 1 minuut legde Damian keurig af op Randy die weer met zijn rechter been scoorde, vanaf de 16 meter. 1-1.
De rest van de eerste helft was het wat rommelig en onnauwkeurig. we gingen dan ook rusten met die 1-1 stand
In de 2e helft werd flink gewisseld. De 2e helft was amper begonnen en de 1-2 lag al in het netje. Een corner werd keurig door Wincho terug gekopt op Lorenzo, die met zijn rug naar het doel, kon aannemen en met een bekeken hakje de doelman passeren. In het vervolg van de 2e helft waren er alleen maar kansen die verprutst werden. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg OW nog een corner mee. Deze werd goed ingekopt, maar ook goed gepareerd door doelman Melvin. De bal ging via de lat weer het veld in waar deze uit de 16 meter werd geroeid. Damian ontving deze, kapte zijn tegenstander uit en stuurde Dhishan weg. met een mooie beweging ontdeed Dhishan zich, rond de middellijn, van de laatste verdediger en kon alleen af op de keeper, met in z’n rug die laatste verdediger. Dhishan won ook deze 50 meter sprint en kon tegendraads de keeper verslaan. 1-3. meteen daarna was het afgelopen.
Terug kijkend op het afgelopen seizoen;
-Slechts 1 keer verloren ( tegen de kampioen uit)
-3x gelijk gespeelt.
-Tot en met de laatste competitie dag hebben we gevochten. 1 punt achter de kampioen
– 51 punten uit 20 wedstrijden. 78 doelpunten voor en 24 tegen.

MAAR…. we zijn nog niet klaar.

Zaterdag 14 mei om 14.30 uur spelen de Friends hun halve finale wedstrijd om de KNVB beker thuis tegen DSC 3 ( uit Kerkdriel)
Kom allen het 4e Elftal van DFC aanmoedigen en schreeuwen richting de finale.In de kantine zullen er ook hapjes verkrijgbaar zijn.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com