DFC E2 toch nog voorjaars KAMPIOEN!!!!‏

9 mei 2016 1238x bekeken, 2 reacties »
Afgelopen zaterdag speelde E2 in afgeslankte vorm de laatste wedstrijd van het het seizoen tegen Drechtstreek E6, Rui en Joey waren er helaas niet bij.
We dachten dat we alleen kampioen konden worden als we met 33-0 zouden winnnen maar net voor de wedstrijd begon belde Evelien in 't Veld om te vertellen dat als we zouden winnen we gelijk in stand kwamen en dat dan het doelsaldo niet meetelde en dat we dan toch kampioen zouden worden, heel spannend allemaal natuurlijk.
Gelukkig was Nigel bereid gevonden om de taak als keeper op zich te nemen nu Rui op vakantie was.
Hij wist dat hij niet in de problemen zou komen met de ijzer sterke verdediging bestaande uit Mario , Berkay en vliegens vlugge Faride en dat bleek ook wel in het begin van de wedstrijd.
Drechtstreek drong wel aan maar iedereen deed zijn werk goed zodat de bal niet in de buurt van het doel kwam.
Al gauw namen we de overhand in de wedstrijd en scoorde Quincy in de korte hoek en even later was het weer raak en weer in de korte hoek ditmaal door Finn.
Vlak voor rust werd het nog even spannend er was een speler van Drechtstreek door gebroken maar das was de vliegens vlugge Faride die de bal op het laatste moment over de achterlijn tikte en konden we met 0-2 richting de kleedkamer voor de rust! 
In de tweede helft begonnen we het wat slordig en moesten we een tegen doelpunt incasseren, helaas 1-2 
Mede dankzij Irfaan de stoorzender op het middenveld pakte we weer het ovewicht, de bal kwam bij Justin die hem vanaf 16 meter prachtig inschoot 1-3!
Niet veel later was het weer raak Quincy kon zijn tweede doelpunt van de wedstrijd aantekenen.
Het was zwaar de laatste minuten, de concntratie was er even af en ja helaas tikte Drechtstreek er weer 1 in , nog steeds spannend want nu was het 2-4!
Door goed te blijven overspelen kreeg gelukkig Finn nog een kans en ja hoor hij tikte hem netjes binnen, nu kon het niet meer fout gaan.
De scheids blies het spel af en het spandoek kwam tevoorschijn DFC Kampioen!!
Na een douche van champagne en een hoop gejuich, werden de bekers uitgedeeld door coach Paul.
DFC E2 is het nog even gaan vieren in de kantine van DFC, waar ze patat en een snack kregen.  

2 reacties

  1. Jeugdcommissie 9 mei 2016 om 21:13 -

    Gefeliciteerd KAMPIOENEN ⚽?

  2. Jacco 11 mei 2016 om 13:03 -

    Gefeliciteerd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com