DFC 4 verliest bekerfinale tegen Rijsoord 11 (1-4)

28 mei 2016 1537x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 verliest bekerfinale tegen Rijsoord 11 (1-4)
DFC 4 verliest bekerfinale tegen Rijsoord 11  (1-4)

Op het terrein van vv Peursum in Giessenburg vond vanmiddag de bekerfinale plaats tussen DFC 4 (Surifriends van o.a. Martin Stolk) en Rijsoord 11 ( kampioen uit de afdeling van DFC 3) Het was een schitterende dag die uitnodigde voor een feestelijke afsluiting. De eerste helft was een beetje afwachtend, beide ploegen vielen niet echt aan zodat het spel zich veel afspeelde op het middenveld. Ondanks enkele aardige kansen van DFC 4 kwam het toch op een achterstand door een counter van Rijsoord ( 0-1 )  Een nu wel aanvallend DFC kreeg vlak voor de rust een vrije trap, die ineens achter de doelman van Rijsoord plofte ( 1-1 )  De tweede helft begon dramatisch voor DFC, eerst een strafschop tegen ( 1-2) en daarna binnen enkele minuten door slecht verdedigen ( 1-3 en 1-4 ) Deze klap is DFC niet meer te boven gekomen, Rijsoord vond het verder ook wel goed zodat het eindsignaal met 1-4 werd bereikt. Slechts een zilveren medaille voor DFC en de KNVB beker voor Rijsoord.

Toch is een groot compliment voor de DFC 4 selectie op zijn plaats. In de competitie op een punt na kampioen en in de bekerfinale, door enkele slechte minuten,  wederom een tweede plaats. DFC is desalniettemin heel tevreden en trots op de prestaties van de “Surifriends”, het seizoen 2016-2017 belooft weer veel goeds!

rijsoord 11

rijsoord 11

toss

toss

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com