DFC 4 speelt op 28 mei om 12.00 uur a.s. de BEKERFINALE bij vv Peursum tegen Rijsoord 11

25 mei 2016 2070x bekeken, 1 reactie »

Op zaterdag 14 mei j.l. heeft DFC 4 zich geplaatst voor de finale van de KNVB beker, door DSC 3 uit Kerkdriel met 1-0 te verslaan. De finale tegen Rijsoord 11 (kampioen uit de competitie van DFC 3 !!) wordt op zaterdag 28 mei a.s. om 12.00 uur gespeeld op het terrein van vv Peursum te Giessenburg.  Na een uitstekend seizoen van onze Surifriends werd op slechts 1 punt het kampioenschap gemist. Spelers en begeleiders zijn daarom erop gespitst het seizoen alsnog af te sluiten met een grote prijs t.w. de KNVB beker.  Daarom ………….DFCers en verdere belangstellenden op naar Giessenburg!

Na de finale zal de selectie met begeleiders direkt terugkeren naar het DFC clubgebouw voor een kleine after-party.

 

 

martin stolk

martin stolk

dfc 4 selectie

dfc 4 selectie

1 reactie

  1. Henk Ramesar 23 mei 2016 om 23:34 -

    heel veel succes boys.hoop dat jullie de beker naar DFC meenemen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com