DFC 4. Spanning tot op de laatste dag

3 mei 2016 1154x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4. Spanning tot op de laatste dag

Afgelopen zaterdag (30 april) stonden de Friends voor hun laatste thuis wedstrijd van de competitie. De tegenstander, Groote Lindt, bivakkeert op een 8e plaats.
Met 1 punt achter op de nummer 1 van de competitie, weten we dat alleen een overwinning telt.

We begonnen meteen scherp aan de wedstrijd. In de 6e minuut was het al raak. Damian ontving de bal net buiten de 16. Door een goede aanname van de bal lag deze meteen goed voor een droog schot langs de goede kant van de paal. 1-0. Ondanks we weinig tot niets weggaven was het Groote Lindt ,die in de 16e op gelijk hoogte kwam. Door bal verlies op het middenveld kon de tegenstander snel omschakelen. een schot vanaf de 16 meter vloog over Murat het doel in 1-1. 5 minuten later was het Randy die loeihard schoot op een corner die door Djurmy verlengt werd. 2-1. In de 34e minuut was het de beurt aan Daryll om te juichen. Op aangeven van Dhishan kon hij de 3-1 scoren. 5 minuten voor de rust was het weer Dhishan die nu aflegde op Randy, die zijn 2e van de dag kon scoren.4-1. Dit was ook de ruststand.

Tijdens de rust kregen we het nieuws door dat de wedstrijd van de nummer 1, ZBC niet gespeelt werd, en later deze week gespeelt zou worden. Dit was een kleine teleurstelling voor de Friends.

Bij het begin van de 2e helft waren we meteen weer gefocust op de wedstrijd. We creëerden kansen maar scoren deden we niet meteen. Pas na een uur spelen was het good old Ule die die de 5-1 scoorden, door snel te reageren op een bal die voorlangs kwam. Hij kon zijn hoofd ertegen aan zetten. In de 63 e minuut was het Dhishan die op aangeven van Patrick ook zijn doelpuntje kon mee pikken. 6-1. Daryll kon zijn hattrick maken door in de 73 en 81e minuut de 7-1 en 8-1 te scoren. In de laatste minuut van de wedstrijd was het Jason die de eindstand bracht op 9-1. Al met al een wedstrijd met veel doelpunten en heerlijke acties. Nu wachten tot donderdag om te zien wat de huidige nummer 1 doet bij de Zwervers. De laatste competitie wedstrijd is zaterdag 7 mei om 15.00 uur bij en tegen Oranje Wit. op zaterdag 14 mei spelen de Friends hun halve finale KNVB beker. PLACE TO BE is DFC terrein om 14.30 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com