Winst voor D1

10 april 2016 1161x bekeken, 2 reacties »

 

De D1 spelers hebben zaterdag weer een prachtige partij gespeeld, thuis tegen EBOH. Vanaf het begin van de wedstrijd werd er op een sportieve manier strijd geleverd maar onze spelers hadden de overhand waardoor veel duellen werden gewonnen. In het begin van de wedstrijd werd er een mooie kans gecreëerd waardoor Maroune er 1-0 van kon maken. En eigenlijk gold dit ook voor de overige 3 doelpunten die werden gemaakt, alle ontstaan door het creëren van kansen. Daar waar de spelers vorige week de nodige pech hadden bij Oranje Wit met betrekking tot het benutten van kansen werden de doelpunten nu wel gemaakt. Zo konden Anouar, Noah en Jordi ook scoren en werd er met 4-0 gewonnen. Complimenten voor de achterhoede en onze keeper die de mogelijke kansen van EBOH konden pareren. Het was een top wedstrijd met een verdiende overwinning! Gefeliciteerd mannen!


2 reacties

  1. arie heijstek 10 april 2016 om 20:24 -

    Graag ook nog eens foto’s voor ons archief!

  2. Jeugdcommissie 10 april 2016 om 23:26 -

    Gefeliciteerd jongens!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com