Patrick Verheij : Trots op mijn club‏

16 april 2016 1061x bekeken, 1 reactie »

Trots op mijn club , daarmee opende Patrick Verheij zijn verhaal aan de website zojuist. Want wat had hij vandaag genoten van een feestje op zijn DFC.

Maar waar was Patrick dan juist zo trots op ?  Een gewoon feest op zaterdag , een geplande zanger door de evenementen commissie , of een feest gepland door het bestuur ? Nee , waar Patrick zo trots op was vandaag was het kampioensfeest van onze surinaamse vrienden van DFC 5
In een week dat er veel gesproken werd over multicultureel voetbal , pakte DFC 5 vandaag groots uit met een feest voor de gehele club. Een feest op zijn surinaams. Een complete band , groot podium  en surinaams eten.  Geheel zelf opgezet en georganiseerd als team. En bedoeld voor alle DFC-ers.
Hier werd vandaag niet gesproken over integreren binnen een club , maar feesten met zijn allen. De enige kleuren die vandaag telden en zoals het ook altijd hoort zijn Rood en Wit , de kleuren van  DFC , het DFC waar Patrick zo trots op is. En dat wou hij met trots aan een ieder laten weten.1 reactie

  1. Mark van der Ende 17 april 2016 om 07:49 -

    Goed gesproken Patje ,ben er niet bij geweest,maar heb duidelijk wat gemist,en sport zou inderdaad moeten verbroederen,
    Maar alles word altijd uit zijn verband gerukt ,door media excessen hou je altijd,beetje lompe uitspraak,wie de schoen past trekt hem maar aan zou ik zeggen,

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com