Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Nieuwsgierig naar het wedstrijd verslag van de Friends? lees het hier.
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Nieuwsgierig naar het wedstrijd verslag van de Friends? lees het hier.

3 april 2016 1344x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsgierig naar het wedstrijd verslag van de Friends? lees het hier.

Zaterdag 2 april 2016. de vroege uitwedstrijd bij de Alblas 7 staat op het programma. De aftrap zou plaats vinden om 13.15.
Om 12.30 gingen we omkleden. Pech…. Er zit een andere ploeg in de kleedkamer. Nou ff wachten dan maar. Eindelijk om 13.50 kunnen we omkleden. Opstelling gemaakt en naar buiten. Eenmaal buiten krijgen we te horen dat de wedstrijd voor ons uit gelopen was met 40 minuten. Buiten was het ook al niet de beloofde 18 graden. Wat nu? Gelukkig was er een klein veldje daar. De jongens vermaakten zich prima met 3 tegen 3.

Eindelijk was de wedstrijd op het veld afgelopen en konden we beginnen. Vol goede bedoelingen begonnen we de wedstrijd. In het begin kregen we wat goede kansen, maar zo ook de Alblas. Schot van Bangie op de paal en een schot van Randy werd van de lijn gehaald. Aan de andere kant haalde Djurmy ook een bal van de lijn. Bij een andere uitbraak verscheen de spits van de tegenstander alleen voor keeper Murat, maar schoot de bal richting Hornbach. Doordat we  de tegenstander teveel ruimte gaven om te spelen kwamen er kansen over en weer maar werden niet benut. We gingen dan ook met een 0-0 rusten.
2e helft besloten we minder ruimte weg te geven.. dit resulteerde meteen in beter voetbal waarbij de tegenstander er niet meer aan te pas kwam. Al in de 10e minuut zag Lorenzo een gaatje. Hard en laag schoot hij de bal langs de keeper. 10 minuten later was het Randy die een opspringende bal meteen verlengde op de snelle Damian. Damian ( die de smaak van scoren te pakken heeft) liet deze kans niet liggen en scoorde de 0-2. Toeval of niet, weer 10 minuten laten werd Simeon onderuit gehaald na een slalom in de 16 meter. De toegekende strafschop werd feilloos door Simmie zelf ingeschoten. Dank zei de keeper van De Alblas bleef de uitslag beperkt tot 0-3. Deze keeper had een paar reddingen in huis !! na de wedstrijd werd bekend dat ZBC hun moeilijke uitwedstrijd bij Oranje Wit ook gewonnen had. het gat met de koppositie blijft dus 4 punten in het voordeel van ZBC.
Ook werd de loting voor de halve finale KNVB beker bekent gemaakt.

Op zaterdag 14 mei 2016 om 17.00 uur spelen de friends thuis tegen DSC 3 uit Kerkdriel. Langs deze weg willen we dan ook aan een ieder vragen deze dag bij DFC aanwezig te zijn om de friends naar de finale aan te schreeuwen ! Hoe mooi zou het zijn als er een senioren team van DFC in de finale zou staan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com