Na zwakke eerste helft, was er toch nog kans op een punt ! DFC-Zwarte Pijl 2-4

30 april 2016 1327x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Na zwakke eerste helft, was er toch nog kans op een punt ! DFC-Zwarte Pijl 2-4

Een eerste helft met een ruststand van 0-3, beloofde voor DFC weinig goeds voor de rest van de middag. Toch werd de tweede helft een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige ploegen. DFC viel aan en Zwarte Pijl moest verdedigen, wat resulteerde in een treffer van Martijn Kleinhuis (1-3) . Plotseling was er hoop op nog een doelpunt of zelfs een gelijkspel. Helaas gaf DFC weer eens een kadootje aan de tegenstander, waardoor de stand 1-4 werd. Een doelpunt van v.d. Heijden maakte de eindstand toch nog dragelijk (2-4) Volgende week zaterdag is kampioens-kandidaat Excelsior de tegenstander aan de Reeweg Oost, om 15.00 uur.

Pupil van de week was vandaag Roan Rijnders.

-foto’s aanklikken voor grote afbeelding-

 

1 toss met roan rijnders

1 toss met roan rijnders

2

2

3

3

4 roan rijnders pupil v.d. week met jeroen kleinhuis

4 roan rijnders pupil v.d. week met jeroen kleinhuis

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com