Friends kregen bezoek uit Nieuw Lekkerland

12 april 2016 1031x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Friends kregen bezoek uit Nieuw Lekkerland

Afgelopen zaterdag 9 april kwam Nieuw Lekkerland 7 bij de friends op bezoek. Nieuw Lekkerland stond voor de aftrap op een keurige 4e plaats. De aftrap was om 14.30 precies. De friends begonnen gretig aan de wedstrijd. In de 7e minuut mocht Daryll een vrije trap nemen nadat de keeper met bal buiten de 16 kwam. Met een mooie trap in de verre hoek was onhoudbaar. 1-0. 10 minuten later was het Jason die met een hard en geplaatst schot de 2-0 op het scorebord bracht, na aangeven van Daryll. Nog binnen het kwartier bracht Daryll op aangeven van Lorenzo de 3-0. Na de 3-0 werden we wat slordiger en minder gretig waardoor de tegenstander ook tot aanvallen toe kwam. Door een paar puike reddingen van Murat konden we gaan rusten met een 3-0 voorsprong. de 2e helft werd weer goed gespeelt. De bal ging aardig rond en creëerden veel kansen maar de doelpunten bleven uit. Toch was het Dhishan die in de 35e minuut van de 2e helft goed doorzette en de bal vanuit een moeilijke hoek toch snoeihard de 4-0 aantekende. De friends konden de wedstrijd toen simpel uitspelen. Aangezien de koploper ZBC ook won blijft het gat 4 punten. De volgende wedstrijd is zaterdag a.s. om 15.00 uur uit bij
VVGZ.

ATTENTIE
Zaterdag 14 mei 2016 om 17.00 uur speelt DFC 4 de halve finale om de KNVB beker thuis. een oproep aan een ieder om deze wedstrijd te komen bezoeken en de friends te helpen de finale te halen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com