Eenvoudige overwinning DFC3 op ASWH

2 april 2016 916x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Eenvoudige overwinning DFC3 op ASWH

1e helft: Een excellerend DFC dat al snel op voorsprong kwam door Maarten Janssen die een corner van Robby strak inschoot. Niet veel later was het Robin Hageman die zijn doelpunten reeks voortzette. Het had de eerste helft al 6-0 moeten staan maar de bal wilde er niet in helaas.

2de helft: Hetzelfde spelbeeld! DFC excellerend en dominant spelend. Robin die de verdediging helemaal tureluurs speelde maakte na een knappe solo zijn tweede doelpunt. Robby hielp niet veel later een penalty om zeep door in het gras te schoppen. Keeper Steef kreeg geen bal en verveelde zich mateloos. Perfecte voorzet van Tomas werd knap ingekopt door Conan. Geen 10-0m helaas, maar wederom een heerlijke pot met een sterk DFC.

Opmerking Ronald; op deze manier worden we zeker kampioen!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com