Dringend verzoek om bar en/of keukendienst medewerkers

14 april 2016 1155x bekeken, 1 reactie »
Dringend verzoek om bar en/of keukendienst medewerkers

Het is misschien wel zo van zelf sprekend, een kopje koffie/thee, een saucijzenbroodje, appelflap, patatje, tosti en kannen siroop voor de rust, maar helaas is dit niet mogelijk zonder vrijwilligers, door afzeggingen en ziekte van bar en kantinemedewerkers zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Wat houdt dit in:

Keukendienst van 8.00uur tot 13.00 uur of van 13.00uur tot 18.00 uur het bakken van frites en snacks

Bardienst van 10.oo tot 13.00 uur. dit houdt in verkoop van limonade en koffie en zeker GEEN bier of andere alcoholische dranken

Uiteraard wordt u ingewerkt door mensen die deze diensten regelmatig vervullen, tevens kunt u aangeven wanneer u deze bar of keukendienst kunt draaien, bijvoorbeeld als u of uw zoon/dochter thuis speelt.

Komt er geen versterking…… helaas is het dan niet meer zo van zelf sprekend en zal de bar en/of keuken regelmatig gesloten  zijn.

Niet dat we dit willen maar niet anders kunnen ,we zijn namelijk afhankelijk van vrijwilligers die deze werkzaamheden willen vervullen.

Dus meld je eigen aan, dit kan via kantine@dfc-dordrecht.nl, of laat je naam en telefoonnummer achter bij de bar of keuken.


1 reactie

  1. Henri Verstegen 26 april 2016 om 07:42 -

    Prima stuk dit ,ook goed te zien dat dit al 177 keer gelezen is alleen jammer dat er 0 reacties binnengekomen zijn.
    Het wordt echt een serieus probleem om de bezetting van bar en keuken rond te krijgen .
    Dus wie O wie komt ons helpen?????

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com