Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC4- ZBC 4. Nummer 2 – de nummer 1. Blijven de Friends in de race ?
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC4- ZBC 4. Nummer 2 – de nummer 1. Blijven de Friends in de race ?

24 april 2016 1232x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4- ZBC 4. Nummer 2 – de nummer 1. Blijven de Friends in de race ?

Zaterdag 23 april 2016, de dag waar iedereen van de Friends naartoe heeft geleefd. U vraagt zich natuurlijk af waarom. De enige verlies partij die de Friends dit seizoen leden , was uit bij en tegen ZBC 4. Het team was erop gebrand om iets recht te trekken.
De situatie voor de wedstrijd.
ZBC koploper met 4 punten voor op de Friends. Op de 3e plaats stond Alblasserdam met 8 punten minder maar ook een wedstrijd meer. wat waren de opties. 1 ZBC wint van DFC en wordt kampioen. ( team motto, niet bij ons thuis en niet over onze rug) 2 ZBC en DFC delen de punten, wat zou betekenen dat de ploeg uit Zwijndrecht zijn voorsprong van 4 punten behoud. Bij een overwinning van DFC zou de achterstand nog maar 1 punt bedragen. Met in het achterhoofd dat ZBC nog tegen de nummers 3 en 6 moeten.
De missie was duidelijk…….WINNEN.

Om 14.30 uur precies werd de aftrap genomen. De Friends zette meteen volop druk op de tegenstander. Dit resulteerde meteen in een paar kleine kansen. ZBC had voor, 2 technisch vaardige en snelle jongens. Achter was het dus oppassen geblazen. Onder tussen bleven de kansen zich voordoen en werden steeds groter. Randy schiet hard naast, Lorenzo kopt voorlangs. Daryll over.  In de 35e minuut kon Randy, na een pass van Johnny, met rechts uithalen. De bal verdween keurig langs de goede kant van de paal. 1-0. Zonder kleer scheuren konden de Friends de rust halen.
De 2e helft werden wat posities veranderd om meer rust op het middenveld te brengen. Dit pakte goed uit. DFC kon met snelle en behendige jongens voor de verdediging bezighouden. Achterin bij DFC hielden ze de deur goed dicht. De Friends kregen nog wat kansen ( bal van Lorenzo over de doellijn?) schot van Kevin op de lat. Na 3 minuten blessuretijd besloot de goed leidende scheidsrechter er een einde aan te maken.

De Friends houden de competitie in ieder geval spannend tot en met de laatste dag. Met nog maar 1 punt voorsprong mag ZBC geen fout maken, maar DFC ook niet.
Naast de competitie zijn de Friends ook nog in de race voor de KNVB beker. Op 14 mei (14.30 u) spelen de Friends thuis de halve finale tegen DCS 3 uit Kerkdriel. Hierbij dus een verzoek aan iedereen met een DFC en voetbal hart aanwezig te zijn bij deze wedstrijd, en de Friends aan te moedigen. Volgens onze informatie heeft nog nooit een senioren team van DFC de halve finales bereikt.
De eerst volgende wedstrijd van de Friends is zaterdag 30 april thuis tegen Groote Lindt 5. Aftrap om 14.30 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com