DFC soos leden op excursie naar Leerdam

14 april 2016 977x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC soos leden op excursie naar Leerdam

Vandaag zijn een dertigtal oudere DFCers, verzamelnaam DFC soos, op reis geweest naar de bekende “glasstad”  Leerdam. Eerst werd een bezoek gebracht aan de Glasblazerij waar een kundige gids hen liet kennismaken met de kunst van het glasblazen. Rond 12.00 uur werd, middels een korte wandeling, het partyschip van rederij Leerdam bereikt. Gedurende ongeveer drie uur werd tijdens de vaart op de Linge o.a. een warm buffet genuttigd, terwijl intussen van pittoreske dorpjes en prachtige natuur werd genoten. Als laatste werd het nationaal glasmuseum bezocht, met een keur aan alles wat vroeger in Leerdam aan glaswerk werd gemaakt.  Rond 17.30 uur werden allen, door de touringcar van EGAO reizen, weer veilig op het DFC terrein afgeleverd.

-foto aanklikken voor grote afbeelding-

 

dfc soos in Leerdam

dfc soos in LeerdamGesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com