DFC MA1 piekt op de juiste momenten !!!!

15 april 2016 826x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC MA1 piekt op de juiste momenten !!!!

DFC MA1 piekt op de juiste momenten !!!!

26 maart j.l stond ons weer een geduchte tegenstander te wachten.In een vorige ontmoeting voor het bekertoernooi trokken wij aan t kortste eind en dat wilde we graag doen vergeten met een thuis overwinning.
Die wedstrijd verloren we nipt met 2-1.
Maar nieuwe ronden nieuwe kansen!!!
De twee teams zijn zeer aan elkaar gewaagt en laten dan ook pittige krachtmetingen zien.Er is veel strijd van beide teams en de scheidsrechter voel dat perfect aan.Over en weer kansen voor de goal.Peursum opende de score. Vanuit een mooi indraaiende corner werd er door een inkomende speelster de bal sterk en hard ingekopt 0-1.Dat was ook de ruststand.We gingen iets wat gedeprimeerd de kleedkamer in maar na een goed overleg en portie peptalk met goede moed het veld weer op.We kregen gelijk meer grip op de wedstrijd doordat we feller gingen doordekken,hiermee maakte we duidelijk dat er die dag geen punten met Peursum mee naar huis gingen.Ook DFC scoorde vanuit een goede corner van Lisanne, de bal kwam richting Celia die de bal vanuit de lucht direct op haar schoen nam en de bal achter de goalie zag verdwijnen.1-1!!!
De 2-1 kwam ook vanuit een boekje.Lindy speelde zich vrij rond de middenlijn en speelde de bal met een steekpass diagonaal naar Charissa die daardoor alleen op de keepster afging en de bal van dichtbij simpel in het hoekje kon plaatsen.Dat was een moment dat we moesten doorzetten om de wedstrijd te beslissen.Lotte onderschepte een aanval op haar linksback positie en ging in de aanval.Opkomend langs de zijlijn speelde zij de bal diagonaal achter de verdediging langs waar Lindy als een duveltje opdook en met de bal in volle ren op het vijandelijke goal afstormde.Ze had alle tijd maar besloot ter hoogte van de 16 meterlijn genadeloos uit te halen en zag de bal hoog in goal het net bollen 3-1 en een enorme ontlading van vreugde.
Er kon weinig meer mis gaan want we controleerde de wedstrijd maar moesten wel uitkijken dat Peursum geen aansluittreffer kon maken.Dat gebeurde uiteindelijk wel door een raar moment.De laatste vrouw knalde een stuitbal ter hoogte van de middenlijn wild naar voren waar een misrekening werd gemaakt en de bal met een stuit over de keepster in onze goal belande 3-2!
Dit gebeurde al in de blessure tijd dus kort na de aftrap klonk het eindsignaal.

En prima verdiende overwinning met 3 mooie goals en als team gestreden !!!
Volgende wedstrijd spelen we weer tegen Peursum alleen dan uit.

Top meiden probeer dit vol te houden !!!!!

Gr Cees & Frank

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com