DFC-Dilettant 3-6 wedstrijd met twee gezichten, en Alexandre Pol als pupil van de week.

9 april 2016 847x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-Dilettant 3-6 wedstrijd met twee gezichten, en Alexandre Pol als pupil van de week.

Een wedstrijd met twee gezichten DFC-Dilettant, onze tegenstander uit Krimpen a/d  Lek.  De eerste helft was de DFC achterhoede weer heel scheutig met het weggeven van, door Dilettant gretig uitgepakte, kadootjes! Een ruststand van 0-3 was geeneens geflatteerd. De tweede helft toonde in eerste instantie een zelfde gezicht, Dilettant maakte snel 0-4 en 0-5, maar liet toen de teugels vieren. DFC kwam binnen de kortste keren terug met 1-5, 2-5 en 3-5, zelfs een vierde doelpunt hing in de lucht. Een aanvallend DFC werd toen achterin weer slordig en liet Dilettant weer gemakkelijk scoren en daarmee werd de eindstand van 3-6 bereikt. Twee gezichten: De eerste helft 0-3 en de tweede helft 3-3.   Pupil van de week was ditmaal Alexandre Pol,  pupil van DFC E1. Hij maakte vandaag veel mee met het eerste elftal, deed zelfs de toss, maakte een doelpunt tegen Dilettant en was na afloop in de bestuurskamer voor de traditionele foto met een eerste elftalspeler, bij het bekende DFC schilderij. Alexandre heel goed gedaan en ga zo door in DFC !

 

-foto aanklikken voor grote afbeelding-

1 toss met alexandre pol

1 toss met alexandre pol

4 pupil v.d. week alexandre pol

3

3

2

4Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com