Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC C2 wint weer en speelt volgende week thuis voor de titel
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC C2 wint weer en speelt volgende week thuis voor de titel

17 april 2016 1470x bekeken, 1 reactie »

16 april 2016 Dubbeldam C5 – DFC C2

Onder prima omstandigheden (wel veel wind) begint DFC C2 aan de voorlaatste ‘finale’ richting de echte finale: de kampioenswedstrijd. Tegenstander Dubbeldam staat in de onderste regionen en heeft het moeilijk. Toch kan dit vooraf juist een impuls geven om van koploper DFC te willen winnen. Even afwachten dus.

Danny instrueert het wegens afwezigen enigszins aangepast C2, en vanaf de aftrap worden de bedoelingen duidelijk: aanvallen! Dubbeldam wordt teruggedrongen, maar in de aanvalslinie van DFC is er nog te weinig overleg. Veel aanvallen worden dan ook afgebroken door Dubbeldam, dat nog stand houdt. Op links is Akram vanuit het middenveld uitstekend op dreef, steeds weer zoekt hij prima de ruimte. Daarnaast verzendt hij enkele prachtige steekballen op Mehmet. Rechts op het middenveld werkt Julian zich een slag in de rondte, wat hij helaas moet bekopen met enkele tikken op zijn enkel. Hij moet zich laten vervangen. Dubbeldam laat zich niet voorin zien, maar bij een zeldzame uitbraak trekt Quinten aan de noodrem, en wordt hij door de prima leidende jonge scheidsrechter voor 10 minuten naar de kant gestuurd. DFC moet zich aanpassen, en Nick zakt terug naar de verdediging. Het is verder aan het spel niet te zien dat het even 10 tegen 11 is, DFC gaat onverminderd door met aanvallen. Als halverwege de eerste helft Nick een boogbal op Mehmet geeft, probeert Mehmet deze te verlengen en brengt hierdoor de Dubbeldam keeper aan het twijfelen. Mehmet raakt de bal echter niet waardoor deze pardoes over de keeper in de goal stuitert, 0-1 DFC!

Dat is lekker, en als Quinten terug in het veld mag zetten de jongens nog eens aan. Vlak voor rust valt de 0-2, als Akram een slimme pass verzend op Mehmet, die prima afrondt.

De tweede helft laat C2 zich van zijn beste kant zien. In de aanval wordt veel meer samengespeeld, de verdediging lost alle problemen rustig op, en het middenveld met Akram en Nick in control zenden weer mooie passes. Het duurt dan ook niet lang totdat Recep de 0-3 noteert. Dan is het de beurt aan Dyron, die moedig tegen de veel grotere tegenstanders strijdt, om een mooie pass te verzenden op de handige Recep. Die kan je echt wel om een boodschap sturen, en de 0-4 is een feit.

De mooiste goal wordt voor het laatst bewaart, wanneer Recep een dieptepass op de snelle Jan geeft. Jan aarzelt geen moment en haalt op zijn Braziliaans uit. Als een kanonskogel verdwijnt de bal in het dak van het doel, 0-5!

Complimenten jongens, de verdediging met keeper Gohkan heeft weer de nul gehouden, een prima optreden van het middenveld, en de nodige goals door de aanvallers. Een uitstekende tweede helft was er te zien, en waar Quinten vorige week nog de uitblinker was, is dat nu Akram (met publiekswissel!), met heel goede invalbeurten van Jan en Max.

Dat brengt C2 bij de laatste wedstrijd van deze competitie, volgende week thuis tegen VVGZ C3. Dit is ook de directe concurrent voor de titel, de kampioenswedstrijd dus. Wint DFC, dan is het zeker kampioen. Dat zou een reuzenprestatie zijn, mede gezien het feit dat dit team volledig nieuw is samengesteld bij aanvang van het seizoen.

Kom dus allen kijken en DFC C2 aanmoedigen volgende week, 12:30 uur!

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 17 april 2016 om 19:22 -

    Gefeliciteerd jongens!! Op naar het Kampioenschap en we komen zeker kijken…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com