Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC C2 stelt zich met nadruk kampioenskandidaat
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC C2 stelt zich met nadruk kampioenskandidaat

3 april 2016 1484x bekeken, 1 reactie »

2 april 2016 Oranje Wit C6G – DFC C2

Vandaag tegen een directe concurrent voor het kampioenschap: Oranje Wit C6G. Dit team heeft in theorie minder verliespunten dan C2 (wel minder wedstrijden), en heeft overtuigend DFC C3 uit het bekertoernooi gespeeld. Een tegenstander van formaat dus.

DFC heeft zich dat goed in de oren geknoopt, want het team begint geconcentreerd aan de wedstrijd. Oranje Wit probeert snel druk te zetten, maar door de individuele techniek van de DFC spelers, en de kracht waarmee uitverdedigd wordt, mislukt dat plan. Al snel is duidelijk dat we twee aanvallende ploegen hebben, dus een 0-0 zit er niet in vandaag. De twee teams gaan behoorlijk gelijk op, al ligt het zwaartepunt bij de DFC aanval. Hier ontstaan dan ook de eerste kansen, en als na zo’n minuut of 10 een pass op Mehmet goed valt, schuift hij heel goed de bal onder de keeper van OW door: 0-1 DFC. Dat is een opsteker, al is de wedstrijd nog lang niet gespeeld. Dat blijkt als direct daarna centraal achterin de DFC organisatie even ontregeld is, en een OW speler kan doorbreken. Gelukkig voor DFC lobt deze speler de bal net over de lat. Dat is even schrikken, maar de concentratie wordt weer snel gevonden. De eerste helft blijft er een van loerende aanvallers en resoluut ingrijpende verdedigers. Net als het lijkt dat de ruststand bepaald is, besluit Recep anders. Koel kiest hij zijn hoek uit voor de 0-2, en de eerste kopjes lijken bij OW al te gaan hangen.

In de rust krijgt de trainer van OW de kans om zijn team weer op de rails te zetten. Maar in plaats van een tegengoal door OW is het DFC dat direct na rust toeslaat: Yassin weet uit de draai met zijn chocoladebeen te scoren: 0-3.

De 0-3 breekt de weerstand van OW definitief, en DFC kan aanval na aanval opzetten. Kansen komen, doelpunten ook: uit een vrije trap van Mohamed kopt Nick de bal bij de tweede paal binnen: 0-4. Yassin mag zijn tweede noteren: als een diepe bal goed valt lobt hij de bal magnifiek over de toch vrij lange keeper: 0-5. Terecht wordt dit doelpunt uitbundig gevierd.

De eindstand wordt bepaald na een perfecte uittrap van Gökhan waarbij de bal voor de voeten van Recept valt. Via de keeper nagelt hij de bal in de kruising, 0-6!

Complimenten voor C2, deze wedstrijd was de concentratie en inzet erg goed. Qua spel is er nog winst in meer combinaties maken te halen. Nog drie finales (wedstrijden) te winnen, en dan kan een kampioenschap gevierd worden. In elk geval heeft C2 het in eigen hand! Volgende week thuis de volgende finale, tegen Groot Ammers.

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 3 april 2016 om 10:57 -

    Gefeliciteerd jongens!! Op naar het Kampioenschap…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com