DFC C1 verspeelt kampioenschap

23 april 2016 735x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C1 verspeelt kampioenschap

Na vanaf dag 1 bovenaan te hebben gestaan heeft DFC C1 het kampioenschap in de laatste twee wedstrijden verspeeld. Thuis tegen Dubbeldam kwam het team niet verder dan 1-1 en in de alles beslissende wedstrijd bij GSC/ODS verloor het zelfs met 1-3.

Dubbeldam is dit seizoen een ‘angstgegner’ van de C1. Het lukt maar niet om door de verdediging te komen en als dat wel lukt, komt Dubbeldam meteen via een counter langszij. Zo ging het uit en zo ging het thuis. Had DFC in de laatste minuten nog wat kansjes beter benut, dan was het kampioen geweest.

Nu kwam het aan op de laatste wedstrijd, uit tegen GSC/ODS. Dat had zelf nog een theoretische kans om kampioen te worden, als het van DFC zou winnen. Die spanning was de hele wedstrijd merkbaar, zowel bij spelers als publiek.

Nadat DFC de thuisclub onder druk zette en op 0-1 was gekomen, leidde slecht verdedigen al snel tot de 1-1. Daarna zakte DFC weg, al kreeg het in de tweede helft nog enkele opgelegde kansen. Met een twijfelachtige penalty kwam GSC/ODS op voorsprong en in de laatste minuut maakte de thuisclub er zelfs nog 3-1 van. Daardoor bleef DFC C1 na een succesvol seizoen met lege handen achter.

 

 

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com