DFC biedt lang tegenstand, toch verlies bij IFC (3-0)

2 april 2016 975x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC biedt lang tegenstand, toch verlies bij IFC (3-0)

Tegen kampioens kandidaat IFC, bleek DFC toch aan het kortste eind te trekken in de tweede helft. De eerste helft was IFC de eerste tien minuten de meest aanvallende ploeg, daarna kwam DFC beter in de wedstrijd en kreeg zowaar nog enkele kansjes op een voorsprong. Tot de rust bleef het echter 0-0. Direkt in de tweede helft hetzelfde spelbeeld als in de eerste 10 minuten van de eerste helft. Alleen nu kwam IFC wel direkt aan een doelpunt (1-0) in de 48e minuut. Daarna was de wedstrijd eigenlijk gespeeld, de DFC aanvallers kregen heel weinig kansen op een doelpunt. IFC profiteerde daarna gemakkelijk van slecht verdedigen, en liep soepel uit naar 2-0 en 3-0!

-foto’s aanklikken voor grote afbeelding-

1 toss

1 toss

2 aanval ifc

2 aanval ifc

3 vrije trap dfc

3 vrije trap dfc

4 eindstand 3-0

4 eindstand 3-0Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com