D1 speelt gelijk tegen Oranje Wit D2

3 april 2016 991x bekeken, 1 reactie »

Zonder coach Patrick,  maar met begeleiding van Marco en Enzo, speelde het D1 elftal zaterdag tegen Oranje Wit D2. Thuis hadden we verloren en dat wil je uiteraard niet nog een keer! De D1 spelers gingen dan ook gemotiveerd de wedstrijd in. Helaas kwamen we met 1-0 achter in de eerste helft maar Andrej kon de gelijkmaker maken waardoor we met 1-1 de rust in gingen. Het thuisfront wordt altijd op de hoogte gehouden door de toeschouwers en de berichten waren duidelijk… DFC speelt beter! Ik was niet bij de wedstrijd dus ik hield mijn telefoon goed in de gaten… zou er nog een doelpunt komen? Dat gebeurde niet maar DFC was in de 2e helft duidelijk de betere partij en speelde goed. We hadden een beetje pech, Jantje schoot met een afstandsschot, vanuit een vrije trap, op de lat en Maroune kopte op de lat. Een gelijkspel geeft wellicht niet het euforische gevoel van een overwinning maar weten dat je goed gespeeld hebt is ook wat waard. En goed spelen kunnen we bij de D1. Ik sla af en toe wel eens een wedstrijd over als verslaggever maar de laatste wedstrijd tegen RCD had wel een vermelding op de site verdiend. Ik kan het dan ook niet laten om hier nog even op terug te komen want wat waren onze spelers toen in vorm. Met 7-0 werd er gewonnen! Een leuke, sportieve wedstrijd waarbij beide partijen goed speelden maar DFC duidelijk de overhand had. Ga zo door mannen!


1 reactie

  1. Jeugdcommissie 3 april 2016 om 23:27 -

    Jammer jongens…maar toch een punt mee naar “huis” genomen !!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com