THE MA-TEAM TE STERK VOOR CONCURRENT HARDINXVELD MA1!!!!

16 maart 2016 1026x bekeken, 1 reactie »

Zaterdag 12 maart het beladen thuisduel tegen concurrent Hardinxveld MA1.

Onze onderlinge wedstrijden zijn zeer aantrekkelijk om te zien met mooie doelpunten en veel strijd en sportiviteit.

We begonnen gehavend aan de wedstrijd met veel blessures en pijntjes. Onze ziekenboeg zit aardig vol met Diana (herstellende voetbreuk),Melissa (knie),Lotte ( verstandskiezen verwijderd 20 uur voor de wedstrijd).
En Lisanne afwezig door haar werk verplichting.Dus maar 12 waarvan Kelly het weer mocht proberen na langdurig enkel probleem,en dan Lindy,Charissa,Amber,Denise en Sharon die gehavend uit de strijd kwamen na het duel met Oranje-Wit.
Dus een paar 100% fitte meiden die de kar moesten gaan trekken.We konden beroep doen op Naomi van MC1 en Julia van MD1 die beide geen angst hadden om met de GROTE meiden mee te doen.

We speelde vanaf het begin lekker en creëerden verschillende kansjes Michelle stond weer in de spits en vulde dit heel goed in. Met individuele acties speelde ze zich vrij en ging op snelheid op het vijandelijke doel af en plaatste de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Ook de combinaties tussen Lindy Celia en Lonneke verliepen een paar keer erg goed.Verdedigend stond het ook goed met Britney op de rechtsback plaats die zeer goed speelde tegen Oranje –Wit en het nu ook voor 100% goed invulde.Op doel Kimberley die de keepers taak zeer goed invult .Een betrouwbaar centraal duo Sharon en Denise en op de linkerkant de twee benige Dunja te vervanging van Lotte.
Zeer sterk middenveld :links Amber met sterke verdedigende acties maar ook aanvallend zeer aanwezig,centraal middenveld met de creatieve alleskunner Celia en onvermoeibare motor Lindy en op rechtshalf de bikkelende Lonneke die af en toe ook de rechtsbuiten taak op zich neemt.In de aanval Michelle groot en krachtig en de sleurende Charissa die behendig en sluw de verdedigers het erg moeilijk maakt.
De verdiende 1-0 werd gescoord vanuit een corner.Lindy schoot de bal hard voor het hveld doel precies op een mooie hoogte voor Michelle die de bal met een mooie harde kopbal het net liet bollen.Hveld kwam niet echt in haar spel en had veel onnodig balverlies op de momenten dat ze evt toe konden slaan.Voor rust werd het nog 1-1.Door de laaghangende zon had Kimberley geen goed zicht op de goede harde voorzet en liet de bal uit haar handen glippen zodat de alerte spits de bal binnen kon tikken.
Voor de rust waren Julia en Naomi al in het veld gekomen en voetbalde alsof ze tegen hun eigen leeftijdsgenoten speelde.Julia liet zich niet zomaar aan de kant zetten en onderschepte een paar gevaarlijke aanvallen en Naomi bracht ook met aanvallende acties druk op de Hveld verdediging.Charissa scoorde de bevrijdende 2-1 met een mooie kap en passeer beweging en op een zelfde wijze deed ze dit ook vanaf de rechterkant 3-1.Na de rust hebben we bijna niks meer weggegeven en speelde de wedstrijd uit.
Maar nog wel opzoek naar de genade tik. Lindy kwam weer op vanuit het midden en zag haar afstandsschot richting kruising gaan maar de linkerhand van de Hveld goalie toucheerde de bal via de paal het veld weer in.Jammer want dat had een kers op de taart geweest voor het collectieve spel wat we in deze wedstrijd hebben neergezet.Toch was daar nog een handsbal van Hveld net buiten het strafschopgebied.Celia achter de bal maar de Hveld defensie liet de weg naar de goal open en dat verwarde een beetje om een keuze te maken waar je de bal wil gaan schieten. Celia vuurde een krachtig schot op goal die de keepster alleen maar kon blokken maar Kelly stond op de goede plek en reageerde direct om de 4-1 af te ronden. Kelly stond pas 5 minuten in het veld en dan toch leuk om je goaltje zo mee te pikken.
Mooie overwinning en weer een leuke wedstrijd met passie en strijd over de streep getrokken.Ook al ging niet alles perfect zolang we erin geloven komt t goed.Schouders eronder en DOOR!!!!!
GOED GEDAAN LADY’S !!!!

GR Cees & Frank

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 17 maart 2016 om 09:09 -

    Gefeliciteerd met jullie overwinning !! En Julia en Naomi wat stoer dat jullie dit aandurfde…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com