Super Sunday , terugblik op een geslaagde dag

6 maart 2016 721x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Super Sunday , terugblik op een geslaagde dag

Eindelijk was het zondag 6 maart , SuperSunday bij DFC. De organisatie is weken bezig geweest om een programma in elkaar te zetten , en dat het een geslaagde dag is geweest mag wel duidelijk zijn.

De dag was verdeeld in 2 delen , de ochtend voor de jongere spelers en de middag voor de oudere spelers.

In de ochtend stonden de kinderen al ruim voor 10 uur te trappelen om te beginnen. Deze ochtend was er een groep met kabouters en een groep E en D pupillen.

De kabouter groep mag zeker een hoogtepunt van de dag genoemd worden. De opkomst bedroeg maar liefst 20 kabouters , die allemaal hun eerste stappen op het voetbal veld zette. Speciaal voor deze training was Bram Apon bereid om hen hierin te begeleiden , en het plezier spatte van de kinderen hun gezicht af. Enkele nog een beetje schuw in het begin , maar naarmate de training vorderde , kwamen de kabouters helemaal los. Met zijn 2 hulptrainers liet Bram de kabouters het plezier van voetbal zien. En plezier hadden ze. Afronden op een echt doel , tikkertje , dribbelen , alles werd met een glimlach gedaan. Na afloop van deze training gingen alle kabouters gezamenlijk een wel verdiend broodje knakworst en limonade halen , wat voor hun klaar stond. Nieuwe vriendschappen werden op de eerst dag al gesloten , de eerste aanmeldingen zijn al binnen , en zaterdag om 10.30 uur zal de nieuwe kabouter groep gaan beginnen.

De E en D pupillen begonnen hun dag met een mini mixtoernooi. Over 5 velden werd er gevoetbald en de leiding bestond uit jeugdtrainers van DFC, spelers van DFC1 en enkele spelers van FC Dordrecht. Na het mini mixtoernooi was het tijd voor de spelletjes. Een opblaasbaar levend tafelvoetbalspel, penalty schieten op de keeper van FC Dordrecht, fles schieten en de snelheidsmeter waren enkel spellen die gespeeld werden. Na afloop werden er nog enkele prijzen uitgereikt door de hoofdscout van FC Dordrecht Peter Drijver , die zijn jeugdperiode zelf ook bij DFC is begonnen. Ook voor hen stond er een maaltijd gereed.

In de middag was het programma voor de C junioren en de dames C en B , die hetzelfde programma voorgeschoteld kregen.

De foto reportage van deze dag zal verdeeld worden over enkele reportages.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com