Pover GSC/ODS verliest van DFC ( 0-4 )

12 maart 2016 1180x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Pover GSC/ODS verliest van DFC ( 0-4 )

Op een zonnige Groene Zoom vond vandaag de Dordtse wedstrijd GSC/ODS-DFC plaats.  In de eerste helft verkreeg DFC al snel een voorsprong na een doelpunt van Mathijs Jongeneel (0-1 )  Daarna verzuimden de bezoekers door te drukken en GSC/ODS definitief op afstand te zetten. Daardoor kreeg de thuisclub moed, en had daardoor nog enkele goede kansen op de gelijkmaker. Tot de rust bleef het toch 0-1.   De tweede helft was amper begonnen of Wesley Hoving maakte de 0-2. Daarmee was het verweer van de thuisclub eigenlijk definitief gebroken, en kon DFC gemakkelijk uitlopen naar 0-3 via Sabit Kayhan en Dennis Polak 0-4 door een strafschop.  Eigenlijk een niet zo’n goede wedstrijd, die toch heel gemakkelijk door DFC werd gewonnen.

 

-foto’s aanklikken voor grote afbeelding-

 

1 taart

1 taart

2 doelpunt dfc 0-1

2 doelpunt dfc 0-1

3 doelpunt dfc 0-1

3 doelpunt dfc 0-1

4 doelpunt dfc 0-1

4 doelpunt dfc 0-1

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com