Nieuwe kaboutergroep heeft eerste training

14 maart 2016 1959x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe kaboutergroep heeft eerste training
Nieuwe kaboutergroep heeft eerste training

Zaterdag was het dan eindelijk echt zo ver. Na een geslaagde supersunday  stond er een grote groep kabouters te trappelen. Allemaal nieuwe kabouters die hun eerste echte training op zaterdag gingen krijgen , het was een genot om te zien. Het weer was perfect , veel papa’s , mama’s , opa’s en oma’s langs de kant.

Speciaal voor deze training hadden Bert Huijbens en Hans Boogert hun voetbalschoenen aangetrokken om deze klus te gaan klaren. Ook Kevin Verheijen stond weer op het veld om te helpen. Alhoewel de kids een stuk kleiner waren dan zij normaal gewend zijn , draaien de heren hun handen hier niet voor om. Allemaal genoten zij van de training , en na afloop was het natuurlijk genieten van de welverdiende siroop met chips.

Wilt U ook eens komen kijken hoe onze kleinste leden genieten , of wilt U een keer komen meetrainen met uw eigen kabouter , wees welkom. Elke zaterdag om 10.30 uur gaan ze los. Tot zaterdag?  
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com