Laura van spotlight naar het donker

31 maart 2016 1014x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Laura van spotlight naar het donker

Een tijdje geleden stond Laura Verton nog in de spotlight , maar de laatste weken staat ze in het donker. Letterlijk in het donker. Nu het weer mooier word komen steeds meer mensen op de fiets naar het veld. En natuurlijk wil iedereen ook weer veilig naar huis , en dat kan met goede verlichting.  En die had laura dus ook. Helaas is alleen al 2 keer de verlichting van Laura ” geleend “. En nu hoopt Laura dat die personen ook daadwerkelijk veilig thuis zijn gekomen . Maar ze wil nu wel graag haar verlichting terug om zelf weer te gebruiken . Dus hierbij het vriendelijke verzoek om deze verlichting weer retour naar de rechtmatige eigenaar . En mocht u niet weten wie dat precies is dan kunnen ze ook boven in de commissie kamer worden neergelegd.  Laura zal diegene zeer dankbaar zijn.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com