Justin van Engelen, pupil v.d. week bij DFC-Dubbeldam

20 maart 2016 1475x bekeken, 2 reacties »

Op zaterdag 19 maart j.l. was Justin van Engelen, bij de wedstrijd DFC-Dubbeldam, pupil v.d. week.  Hij was voor en na de wedstrijd voortdurend in de nabijheid van de eerste elftal spelers van DFC. Hij heeft met hen een hapje meegegeten, is in de kleedkamer aanwezig geweest, heeft de toss en de aftrap gedaan!  Zat gedurende de gehele wedstrijd tussen de reserve-spelers en trainer op de bank. Na afloop werd de  traditionele foto gemaakt met een eerste-elftal speler ( Melvin Jongeneel) voor het bekende DFC schilderij.  Justin is 9 jaar en middenvelder van het DFC E2 team en een heel aardige en vriendelijke kerel!  Justin bedankt voor je medewerking en je positieve aanwezigheid. Veel succes in je verdere DFC voetbal-loopbaan!

-foto’s aanklikken voor grote afbeelding-

1  justin van engelen

1 justin van engelen

2  aftrap justin

2 aftrap justin

3  justin met melvin jongeneel

3 justin met melvin jongeneel

2 reacties

  1. Jeugdcommissie 20 maart 2016 om 09:57 -

    Wat een leuke foto’s Justin.. we hopen dat je het leuk vond als Pupil van de Week! !

  2. Yvon 20 maart 2016 om 10:10 -

    Namens Justin bedankt vor de gezellige middag hij vond het super leuk??

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com