In de spotlight : Arno van Wijnen

30 maart 2016 1100x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor In de spotlight : Arno van Wijnen
In de spotlight : Arno van Wijnen

403901_303215699776398_1877737966_n

Naam:     Arno van Wijnen
Leeftijd :  Bijna 40
Hoe lang ben je al lid of betrokken bij DFC ?

Ik ben al lid vanaf mijn geboorte , dus dit jaar 40 jaar lid
Wat is je functie bij DFC ?

• Op dit moment ben ik de website beheerder en coordinator van de kabouters. In het verleden heb ik oa het volgende gedaan bij DFC. Speler , leider/ grensrechter bij de jeugd , leider / grensrechter bij de Zondag 1 , jeugdbestuur , scheidsrechter , Prins Krommediek XX , paaskamp leiding.
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

• Ik ben aangemeld op mijn geboorte door mijn vader. Mijn vader en broer waren er ook al lid.
Heb je zelf ook bij DFC gevoetbald ?

• Ik heb vanaf de F-jes tm de A jeugd gespeeld. Daarna heb ik als 18 jarige mijn debuut gemaakt bij de veteranen met oa Co Hendriks en Jan Breet. Toen was al snel duidelijk dat mijn “ voetbal kwaliteiten “ niet op het veld , maar naast het veld lagen. Ik heb de mooie voetbaljaren meegemaakt met Ruud Hendriks bij de C-jeugd , die op dat moment Eredivisie speelden. Clubs als Feyenoord en PSV kwamen bij ons op bezoek aan de Reeweg. Geweldige ervaringen. Ook de trip naar AC Milan met de C-jeugd word nog steeds over gesproken.
Wat gaat er volgens jou goed bij DFC ?

• Veel oud leden komen terug op het oude nest om bij DFC weer iets te gaan doen. De evenementen commissie zorgt voor een ruim aanbod aan activiteiten voor zowel jeugd als senioren. De aandacht voor de jeugd is geweldig. Als ik afgelopen week ziet hoe goed het paaskamp weer is geregeld en de jeugd daar ziet genieten is heerlijk. En als website beheerder ben ik heel blij met alle wedstrijd verslagen die worden aangeleverd.
Wat denk je dat er verbeterd kan worden bij DFC ?

• De groep mensen waar nu steeds een beroep op word gedaan kan groter. Ik hoop dat meer ouders hun verantwoording willen nemen om iets voor de club en hun kinderen te gaan doen. Nu komt het teveel op dezelfde mensen aan. Dat kan en moet beter. Ik vind dat het bestuur hier actiever een rol in moet gaan spelen om dit voor elkaar te krijgen. Vele handen maken licht werk !
Wat zijn je ambities bij DFC ?

• Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren om de jeugd afdeling weer te laten groeien. De eerste aanzet is hierbij gegeven door de Super Sunday wat een boel kabouters heeft opgeleverd. En ik ben nog van plan om lang door te gaan als website beheerder.
Heb je naast DFC nog andere hobby’s ?

• Naast het kijken en begeleiden van de kabouters op zaterdag waar mijn zoon Joey speel, kijk ik graag de korfbal wedstrijden van mijn dochter Debbie. De rest van de tijd gaat toch wel in de website zitten.
Wie zal je graag de volgende keer in de spotlight zien ?

• Peter Geyp

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com