Gelijk spel voor D1

6 maart 2016 1080x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gelijk spel voor D1

Het was alweer een paar weken geleden dat onze D1 spelers een top wedstrijd speelden tegen Nieuw – Lekkerland dus de mannen hadden er weer zin in. De thuiswedstrijd tegen Dubbeldam stond op het programma. De uitwedstrijd was in de pocket ….. onze spelers konden er dus vanuit gaan dat Dubbeldam revanche wilde nemen. Dat is met een gelijk spel niet helemaal gelukt, beide ploegen wisten onvoldoende kansen te creëren en speelden behoorlijk defensief. DFC was wat minder fel dan bij hun vorige wedstrijd en kon niet doorbreken. Door leuke combinaties werd nog wel wat geprobeerd maar een doelpunt zat er niet in. Bij Dubbeldam was het niet veel beter, al maakten zij het de laatste 10 minuten nog spannend door een tandje bij te zetten. Verschillende corners, wat schoten op doel maar onze Joell stond als huis en liet niets door. Dus bleef het 0-0! Handen van schoolvriendjes werden geschut en met een puntje erbij vertrokken de spelers weer huiswaarts.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com