DFC vergeet te winnen tegen SDV ( 2-2 )

5 maart 2016 996x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC vergeet te winnen tegen SDV ( 2-2 )

DFC had vandaag meer naar de middenmoot kunnen kruipen, als het van het Rotterdamse SDV had gewonnen. Ondanks enkele goede kansen van DFC nam SDV toch nog onverwacht de leiding via een vrije trap (0-1)  Na een afgekeurd doelpunt van DFC, lukte het toch nog voor de rust gelijk te maken (1-1) In de tweede helft een nog meer aanvallend DFC elftal. Pas tegen het einde van de wedstrijd lukte het eindelijk om een voorsprong te nemen ( 2-1 )  Echter.. wederom werden een paar minuten later enkele broodnodige punten onnodig weggegeven. ( 2-2 )

-foto’s aanklikken voor grote afbeelding-

 

1

1   toss

2 afgekeurd doelpunt dfc

2 afgekeurd doelpunt dfc

3 doelpunt dfc (2-1)

3 doelpunt dfc (2-1)

4 doelpunt dfc 2-1

4 doelpunt dfc 2-1

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com