DFC MA 1 VERLIEST DERBY BIJ ORANJE-WIT !!!!

16 maart 2016 999x bekeken, 1 reactie »

Ons tweede duel was de befaamde derby tegen onze oranjewitte concurrenten.

Een middag wedstrijd dus iedereen uitgeslapen en wel.
In het eerste kwartier hadden we het overwicht met wat aanvallende prikkels maar nog niet echt doelgericht.de grootste kans was voor Celia die net over de middenlijn door de verdediging glipte en op de keepster af ging helaas rolde de bal net iets te ver voor haar uit waardoor de uitstormende keepster de bal op tijd kon weg schoppen.OW nam het heft in handen door net iets gretiger te zijn in onderlinge duels en iedere kluts mee had.De druk op onze goal werd groter maar met horde en stoten konden we het nog neutraliseren. Uiteindelijk gaven de 2 van ver goed genomen vrije schoppen de doorslag en keken we tegen een 2-0 achterstand aan.Nog niet getreurd want de kansjes zouden toch wel komen.Na rust speelde OW toch weer feller en drukte ons op onze helft.Met een hoog geplaatst schot werd het 3-0.een kwartier voor tijd kregen we echt nog 5 doelgerichte kansen om de stand te veranderen maar werden de pogingen door de keepster gekeerd.OW scoorde nog de 4-0.
Toch wisten we nog een verdiende tegentreffer te maken want wij hebben ook speelsters met en goede traptechniek.Lotte schoot met haar gouden linker een vrije trap vanaf een meter of 30 vol op het vijandelijke doel.De Keepster verkeek zich in de curve en zag de bal over haar vingers schieten 4-1 !!!

Jammer meiden we waren niet kansloos dus er in blijven geloven !!!!
En de return met 200% ingaan en strijden voor de winst!!!!

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 16 maart 2016 om 22:53 -

    Jammer meiden…maar ze komen nog een keertje terug en dan pakken jullie de punten !!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com