DFC-Dubbeldam weer in evenwicht 2-2

19 maart 2016 1126x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-Dubbeldam weer in evenwicht 2-2

DFC – Dubbeldam begon vandaag pas om 17.00 uur, en trok behoorlijk wat belangstelling. Een derby is altijd gezellig in Dordrecht. DFC kwam flitsend uit de startblokken, en was duidelijk van plan de punten aan de Reeweg Oost te houden.  Het lukte in de eerste helft echter slechts eenmaal de Dubbeldam doelman te verslaan, rust met een 1-0 voorsprong. In de tweede helft hetzelfde beeld, DFC in de aanval en Dubbeldam loerend op een counter. Inplaats van 2-0 werd het dan ook 1-1, door een van richting veranderd schot van onze tegenstander. De wedstrijd ging duidelijk afstevenen op een 1-1 gelijkspel, doch vlak voor het einde leek DFC eindelijk te gaan winnen, 2-1.  Echter…DFC bleek wederom niet in staat, zoals vaak dit seizoen, een wedstrijd in de laatste minuten winnend af te sluiten.  Binnen de kortst mogelijke tijd gaven we ook deze voorsprong weer knullig weg. Eindstand 2-2.

-foto aanklikken voor grote afbeelding-

1 dfc team

1 dfc team

2 toss met pupil v.d. week justin van engelen

2 toss met pupil v.d. week justin van engelen

3 doelpunt dfc 1-0

3 doelpunt dfc 1-0

4

4Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com