Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC C2 klaart zware klus
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC C2 klaart zware klus

13 maart 2016 28997x bekeken, 1 reactie »

12 maart 2016 Drechtstreek C4 – DFC C2

De lente klopt vandaag aan de deur: het weer is echt verrukkelijk. Dat zijn al mooie omstandigheden om te herstellen van de mindere uitslag van vorige week. De grote bomen in de buurt van het kunstgras van Drechtstreek blijken gekapt te zijn, maar ze lopen nu als tegenstander van DFC in het veld. Dit lijkt werkelijk waar wel een tweedejaars B ploeg.

DFC is echter niet onder de indruk, en ondanks soms twee koppen verschil wordt er stevig in gekleund. Julian lijkt wel een halve meter groter dat hij in werkelijkheid is, en Dyron wurmt zich elke keer voor de tegenstander. De inzet is in elk geval prima, maar als geheel maakt C2 een rommelige indruk. Toch krijgt DFC (net als vorige week) een overwicht, maar de tegenstander weet met haar fysieke overwicht toch ook kansen af te dwingen. De meeste kansen zijn echter voor DFC, waar de aanvallers echter geen goede afstemming met elkaar kunnen vinden. Loopacties zijn niet slim, en men hoopt te scoren met een lange trap naar voren. Daarnaast worden er te veel ballen op het middenveld verspeeld.

Dus duurt het tot de 30e minuut voordat er een doorbraak komt: Mohamed krijgt de bal op de rand van de zestien, kapt en ramt de bal over de lange keeper in het net: 0-1 voor DFC! Dit is het sein van DFC om extra druk naar voren te zetten. Een paar minuten later komt de beloning als Recep een vrije trap mag nemen vanaf een meter of 19. Door de snelheid van de bal is de keeper kansloos: 0-2 DFC.

Met deze stand heeft DFC iets meer lucht in de tweede helft. Die tweede helft is nog niet zo oud als Mohamed een prima corner op het hoofd van Recep legt. Slim kopt hij tegendraads over de keeper van Drechtstreek naar een 0-3 voorsprong. Geen centje pijn zou je verwachten, maar de eerste helft heeft erg veel kracht gekost, en het samenspel wordt niet echt beter. Wel blijven de snelle DFC spitsen gevaar uitstralen, en dat blijkt: een diepe bal wordt door Recep langs de keeper geprikt, waardoor hij binnen twee wedstrijden zijn eerste hattrick aantekent! Hierna is de kracht echt op, en achterin worden foutjes gemaakt, waardoor Drechtstreek nog terug kan komen tot 1-4 en zelfs 2-4. Maar verder komt het niet.

Het is zaak voor C2 om te proberen om weer het combinatiespel terug te vinden, en niet alleen de snelle bal door het midden te gebruiken. Hierdoor is niet zo veel kracht nodig als vandaag gebruikt is, en komt er een mooiere teamprestatie voor terug. Volgende week thuis tegen hekkensluiter Sleeuwijk is hiervoor een uitgelezen mogelijkheid.

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 13 maart 2016 om 18:17 -

    Gefeliciteerd jongens! ! Knap gedaan…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com