DFC 5 eenvoudig langs Oranje wit

31 maart 2016 2149x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 eenvoudig langs Oranje wit

Afgelopen zaterdag (26 maart) speelde DFC op eigen veld tegen Oranje wit. De heenwedstrijd werd door DFC moeizaam met 3-1 gewonnen. Na zijn goede invalbeurt in de voorgaande wedstrijd had Cliften Sewpersad de smaak te pakken. Hij begon vanaf de aftrap in de spits en dit pakte zeer goed uit.

Al na 2 minuten leverde hij een perfecte voorzet af op het hoofd van Urvin Kamta. Deze kopte de bal direct binnen, 1-0. Vanaf dit moment was de wedstrijd direct gespeeld en toonde DFC 5 haar klasse. Het aanwezige publiek genoot van de zon en het combinatievoetbal. Cliften Sewpersad liet zien dat hij het voetballen nog steeds niet verleerd is en vanaf de linkerkant schoot hij in de 10e minuut de bal in de korte hoek achter de doelman van Oranje wit, 2-0. Ook de 3-0 en de 4-0 kwamen van de voet van Cliften Sewpersad. Het derde doelpunt kwam tot stand na een mooie aanval en het vierde doelpunt was een zeer mooi schot vanuit de draai. Op slag van rust pikte topscorer Maarten Zilverschoon ook nog zijn doelpunt mee. De ruststand was 5-0.

Na rust een hoop wisselingen in de ploeg. DFC bleef goed combineren maar moest via een counter van Oranje Wit toch een tegentreffer incasseren, 5-1. Na dit doelpunt was er een mooie combinatie via de linkerflank. Een schot van Ashwan Rambaran werd van dichtbij gekeerd door de doelman van Oranje Wit maar in de rebound was het toch raak, 6-1. De supporters die tot het eind bleven werden nog getrakteerd op 2 wonderschone doelpunten. Eerst was het Robin Ramesar die er met een fantastische vrije trap 7-1 van kon maken. Dit doelpunt was tevens de 100e officiële treffer (in zowel de competities als de beker) van dit seizoen. 1 minuut voor tijd was het de hardwerkende spits van Oranje Wit die al zijn frustraties in een vrije trap legde en er 7-2 van maakte. Dit was tevens de eindstand. Met nog 6 wedstrijden voor de boeg heeft DFC 7 verliespunten minder dan de nummer 2.

Als er nog vier wedstrijden gewonnen worden dan is het kampioenschap een feit. Aanstaande zaterdag treedt DFC aan tegen de nummer laatst. Om half 3 trap DFC af aan de Reeweg-Oost. De voorgaande wedstrijd tegen VVGZ werd moeizaam met 3-2 gewonnen. Het gaat dus geen makkelijke middag te worden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com