DFC 4 selectie op koers naar kampioenschap, 7-0 tegen Hardinxveld

5 maart 2016 1209x bekeken, 1 reactie »

DFC 4 kwam vanmiddag weer een stapje dichterbij het kampioenschap. Hardinxveld 10 werd met 7-0 weggespeeld. Ook in de beker doet het vierde nog steeds volop mee. Dit elftal van Martin Stolk is een voorbeeld van goed gedrag, en je best doen voor DFC.  Het DFC bestuur is daar trots op en hoopt op een succesvolle afloop van dit seizoen 2015-2016.

Op de elftalfoto staat de komplete selectie met begeleiders, zoals ze vandaag uitkwamen tegen Hardinxveld

-foto’s aanklikken voor grote afbeelding-

1 dfc 4 selectie

1 dfc 4 selectie

2

2

3

3

1 reactie

  1. Martin 6 maart 2016 om 11:59 -

    Dank voor de lovende woorden maar wil ik toch iets rechtzetten. Ik ( Martin Stolk) doe dit niet alleen. samen met Herbert Kamperveen en Djurmy Mohansign doen we ons best om er iets moois en leuks van te maken. iedereen binnen dit team heeft zijn eigen taken. we doen dit dus met z’n allen. Friends laten we dit zo houden !!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com