DFC 4 blijft de koploper op de hielen.

13 maart 2016 1088x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 blijft de koploper op de hielen.

Zaterdag 12- maart 2016 stond de moeilijk uitwedstrijd bij Alblasserdam op het programma. om 14.30 stonden de beide ploegen klaar.. De toon werd meteen gezet door de …..SCHEIDSRECHTER, met de opmerking richting aanvoerder Lorenzo, “jullie gaan het zwaar krijgen”?
Bij enkele overtredingen van de thuisploeg liet hij doorspelen, zo ook bij een buitenspel situatie in de 10e minuut( 2 meter buitenspel). Dit betekende dan ook meteen een 1-0 achterstand. Aan de andere kant werd iedere bal naar voren ( van DFC 4) afgefloten voor buitenspel. In de 12e minuut werd Andy opzettelijk en onnodig onderuit geschopt (einde wedstrijd). De vlam sloeg in de pan, waarna de scheidsrechter de wedstrijd staakte. Na een rust periode van ca 12 minuten kwamen de 2 ploegen weer tussen de lijnen. Na een kort gesprek tussen de scheidsrechter en aanvoerder Lorenzo begonnen we weer. De schopper had geel gekregen en bleek later totaal niet meer terug te komen. 7 minuten na de hervatting ( 22e minuut) kon Lorenzo simpel de keeper verschalken na een slim genomen corner. 1-1 van af dit moment kwamen de Friends totaal niet meer in de problemen. Ook de scheidsrechter bleek nu zijn best te doen. In de 35e minuut legde Romeo, na een goede solo, af op Randy. 1-2. 4 minuten voor rust dacht de verdediging de bal over de achterlijn te laten lopen, maar verkeek zich op de inzet en snelheid van Romeo. Hij veroverde de bal voor de achterlijn en legde direct terug op de meegelopen Randy. 1-3.

Binnen een paar minuten in de 2e helft werd het 1-4. Een te korte terugspeelbal op de keeper werd onderschept door Anthony, die de lange keeper probeerde te verschalken met een stift. De net van richting veranderde bal, werd in de rebound loeihard in de kruising gejaagd door Anthony zelf.8 minuten voor tijd ronde Jerry een van zijn zoveelste solo’s keihard af 1-5.

Zaterdag a.s ( 19 maart) staat de thuis wedstrijd op het programma. Thuis tegen Pelikaan 13(de reuzendoders)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com