De Friends van DFC 4 halen uit met een 7-Klapper

6 maart 2016 992x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De Friends van DFC 4 halen uit met een 7-Klapper

Afgelopen zaterdag kwamen de friends voor de 2e keer in competitie verband ( dit jaar) weer het veld op. De tegenstaander, Hardinxveld had ons in het begin van het seizoen van een overwinning afgehouden. De uitslag was toen 1-1. De wedstrijd stond onder leiding van Jack Bakker die een uitstekende wedstrijd floot.
Geconcentreerd en sterk begonnen de Friends aan de wedstrijd. Binnen de eerste 10 minuten waren er al kansen die goed door de doelman van Hveld werden gepareerd. Na 15 minuten brak Romeo de ban. Bij een diepte bal van Aroen, liep hij goed door en kon de bal in 1x langs de doelman schuiven. Een paar minuten later kwam Randy op een steekpass van Lorenzo alleen voor de keeper en kon de bal langs de keeper schuiven. Kort daarop legde Lorenzo weer de bal voor het doel. Romeo was attent bij de 2e paal en kaatste de bal in 1x voor het doel waar Randy simpel kon intikken. De 3-0 was ook de ruststand.  De tegenstander is tijdens de 1e helft maar 3x op de helft van DFC gekomen. Dit was na 3x de aftrap te nemen.

In de 2e helft werd er flink gewisseld. In de 60e minuut kon Daryll zijn 1e doelpunt aantekenen. Op een voorzet van Simeon kreeg hij de opgelegd kans, die hij niet mistte en de 4-0 op het bord ( die er niet was) bracht. 10 minute later op een voorzet van Patrick, kon Dishan de bal via zijn heup in het doel werken en de 5-0 veilig stellen. De 6-0 kwam 5 minuten later uit een perfect genomen vrijetrap van Daryll. De 7-0 is naar mijn mening het mooiste doelpunt en mooiste actie. Daryll speelde de bal ,na een slaom, in de loop van Romeo, die met een heuse pirouette ( als een ballerina) de bal meenam en in kon schieten. In de 2e helft kreeg H’Veld ook nog een penalty. Keeper Murat, die koste wat kost de nul wilde houden, stopte deze dan ook.
De volgende wedstrijd van de friends is zaterdag 12 maart om 14.30 uit bij en tegen Alblasserdam 5.

De top 5 ziet er als volg uit.
1 ZBC 4                                 11           28
2 Oranjewit 9                      13           27
3 DFC 4                                11           24
4 Nieuw Lekkerland 7       13           23
5 Alblasserdam 5               13           22

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com