Blijft DFC4 in de race om het kampioenschap ?

22 maart 2016 1101x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Blijft DFC4 in de race om het kampioenschap ?

Afgelopen zaterdag 16 maart, stond het team van DFC4 klaar voor de wedstrijd tegen pelikaan 13. Pelikaan had sinds de winterstop gewonnen van de nummers 1 en 2 van de ranglijst toen. Dank zij hun staan de Friends nu virtueel 2e en maken nog kans op het kampioenschap. We waren dus gewaarschuwd.

Al vroeg in de wedstrijd merkten we dat de tegenstander niet echt kans maakte op een overwinning. Al in de 9e minuut kon Daryll de 1-0 scoren na goed storend werk van Romeo. Na en halfuur spelen ( en veel kansen) werd het 2e doelpunt gemaakt. Na een verre uittrap van keeper Murat verkeek de defensie van Pelikaan zich op de bal. Daryll doorlopen en maakte het af met een fraaie lob. 5 minuten later kon Daryll een heuse hattrick maken via een strafschop, ( Romeo werd onderuit gehaald) maar faalde. In de laatste 10 minuten van de 1e helft Maakte Randy er 3-0 en 4-0 van. 1 doelpunt na het uitkappen van 2 spelers binnen de 16 meter. De laatste schoot hij vanaf ruim 25 meter tegen het net.
De 2e helft was amper begonnen of Dhishan kon zijn feestje vieren. Op aangeven van Bangie kon hij de bal in het net werken. 5-0. In de 65e minuut was het Simeon die de 6-0 op het bord bracht, op aangeven van Dhishan (liep de verdediging simpel uit). 5 minuten later was de eerste echte counter van de tegenpartij. Hun voorzet kwam tegen de spits aan en werd dus onbedoeld van richting veranderd. Murat probeer in een uiterste poging de bal nog te keren maar het kon niet baten. 6-1. Het slot akkoord was eigenlijk voor onze veteraan Ule. Na eerst een kopbal op de kruising, kon hij in de laatse minuut van de wedstrijd, na een knappe actie aan de zijlijn, de bal met een soort van stift over de keeper krijgen. Het kan ook zijn dat hij de bal verkeerd raakte.. we zullen het nooit weten 🙂 Al met al zijn we goed aan het doelsaldo aan het werk.Uit de laatste 4 competitie wedstrijden scoorden we 25 keer en lieten er maar 5 door. Aangezien de concurrentie geen punten verspeelden blijft de stand ongewijzigd. de volgende wedstrijd is zaterdag a.s om 14.30 uur thuis tegen VVGZ.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com