Slap DFC 3 vergooit zijn kansen op het kampioenschap

16 februari 2016 954x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Slap DFC 3 vergooit zijn kansen op het kampioenschap

Zaterdag 13 februari, de mannen van DFC 3 zijn weer opgedroogd van de Carnaval en mogen aantreden in en tegen Hardinxveld. Eerder dit seizoen werd Hardinxveld nog met een 10-5 naar huis gestuurd waardoor dus ook vandaag wel gerekend werd op een overwinning. Niets is minder waar.

Na een prima begin van DFC kwamen ze door Ralf op een 0-1 voorsprong. Waar de gedachtes al uitgingen wie de volgende zou gaan scoren was het Hardinxveld die het spel overnam. Al snel viel het ene na het andere doelpunt en kon Maarten Janssen er nog met een aangeraakt schot  3-2 van maken.

Net als het begin van de wedstrijd had DFC na de rust het betere van het spel. Na wat wisselingen in de basiself kwam DFC dan ook verdiend terug in de wedstrijd door een prima uitgespeeld doelpunt afgrond door Ralf. Het geloof was weer terug bij DFC en ging dan ook dapper op zoek naar de voorsprong. Waar het helaas voorin bij DFC niet lukte belande de bal via een counter bij de linksbuiten van Hardinxveld die vervolgens 1 op 1 met de keeper Steven de 4-3 kon aantekenen. DFC was gebroken en verwoede pogingen tot een doelpunt stranden constant. Vlak voor het einde van de wedstrijd scoort Hardinxveld nog de 5-3 waarna de euforie losbarstte.

DFC zakt door het verlies van zijn 1e naar de 3e plek. Willen ze nog een kans maken zal  er aan de conditie gewerkt moeten worden. Saillant detail is het uitvallen van Maurice, Cees en de vlagger Ferdy wat de spoeling wat dunner maakt en er meer verwacht zal worden van de overige teamspelers.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com