Pupil van de week was vandaag Joey van Strijbos

13 februari 2016 806x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Pupil van de week was vandaag Joey van Strijbos

Vanmiddag was Joey van Strijbos de pupil v.d. week bij de wedstrijd DFC-Hillegersberg . Hij was bij de bespreking, voerde de beide elftallen aan, keek toe bij de toss en scoorde nog eventjes een mooi doelpunt bij Hillegersberg. Tijdens de wedstrijd zat Joey op de reservebank en luisterde aandachtig naar de aanwijzingen van DFC trainer Danny Slegers. Het liep inderdaad vandaag goed af, DFC won de wedstrijd met 2-0. Na afloop kreeg hij een bal en het traditionele vaantje, en werd een foto gemaakt in de bestuurskamer met twee eerste elftal spelers.

Joey je was vandaag goed bezig!

-foto’s aanklikken voor grotere afbeelding-

2

1

1

2

3

3Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com