Lekkerkerk doeltreffender dan DFC 3-1

20 februari 2016 1255x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lekkerkerk doeltreffender dan DFC 3-1

De wedstrijd Lekkerkerk-DFC werd vanmiddag, onder herfstachtige omstandigheden, een regelmatige nederlaag voor DFC. Een voortdurend in de eerste helft, met de wind in de rug, aanvallend Lekkerkerk morste vele kansen op een doelpunt.  Pas vlak voor de rust werd het 1-0 voor de thuisclub. In de tweede helft kreeg DFC meer grip op de wedstrijd en was aanvallend stukken gevaarlijker dan in de eerste helft. Dit resulteerde dan ook in een gelijkmaker via een vrije trap van invaller Anthony Radjkoemar 1-1. Een gelijkspel bleek maar kort haalbaar, slecht verdedigen leverde Lekkerkerk twee doelpunten op. Eindstand 3-1 in een nat en koud Lekkerkerk.

-Foto’s aanklikken voor grote afbeelding-

1

1

2 buitenspel doelpunt Lekkerkerk

2 buitenspel doelpunt Lekkerkerk

3

3

4 doelpunt dfc

4 doelpunt dfcGesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com