in de spotlight : Edwin Groenewoudt

14 februari 2016 1163x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor in de spotlight : Edwin Groenewoudt
in de spotlight : Edwin Groenewoudt

10599537_1302313593243492_2932749489366130687_n

 

Naam:

*Edwin Groenewoudt
Leeftijd :

*44 jaar
Hoe lang ben je al lid of betrokken bij DFC ?

*ik heb afgelopen ledenvergadering mijn speld ontvangen voor het 40 jarig lidmaatschap bij DFC
Wat is je functie bij DFC ?

*Ik maak deel uit van de sponsorcommissie en help mijn vrouw Petra op de achtergrond met het werven van “Vrienden voor de Jeugd”, verder ga ik sinds vorig jaar als leider mee met het Paaskamp en probeer ik op de achtergrond bij de diverse activiteiten die georganiseerd worden binnen DFC mijn steentje bij te dragen.
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

*Ik ben door mijn ouders Dick en Rita lid gemaakt bij DFC daar hun beide al jaren bij DFC betrokken waren en nog steeds zijn en het daardoor vanzelfsprekend was dat ik ook lid werd.
Heb je zelf ook bij DFC gevoetbald ?

*Ik heb vanaf de f-jes wel een keer in alle opvolgende elftallen mogen spelen, zowel in de jeugd als in de senioren..
Wat gaat er volgens jou goed bij DFC ?

*De organisatie binnen de vereniging wordt steeds beter, we hebben diverse enthousiaste commissies die allemaal goed werk verrichten,waarvan ik hoop dat ze het allemaal volhouden ook bij een beetje tegenslag. De verfrissing van de accommodatie en de uitstraling van de elftallen en begeleiding door de nieuwe kleding zijn een pluspunt.
Wat denk je dat er verbeterd kan worden bij DFC ?

*Mijn diverse voorgangers hebben het ook al aangegeven maar het aantrekken van nieuwe jeugdleden is echt een pre en verder denk ik dat er op allerlei gebied binnen de vereniging altijd verbeteringen kunnen plaatsvinden als we er allemaal maar voor open willen staan.
Wat zijn je ambities bij DFC ?

*Mijn ambitie is om mijn bijdrage te blijven leveren om van DFC weer een succesvolle club te maken
Heb je naast DFC nog andere hobby’s ?

*Naast DFC en mijn werk heb ik weinig tijd over voor andere hobby’s, ik probeer in mijn vrije tijd dan ook zoveel mogelijk te genieten van familie/vrienden en alle leuke dingen die op mijn pad komen.
Wie zal je graag de volgende keer in de spotlight zien ?

*Arie Evers

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com